fbpx
18.6 C
София
14 август 2022 | неделя | 21:36

Част от “Овча купел” ще бъде без вода

Прекъсването ще трае 12 часа

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

На 8 ноември ще бъде спряно водоподаването по ул. “Ливада” в “Овча купел”. Чешмите ще останат сухи за времето от 9.30 до 21.30 часа. Причината за това е извършването на строително-монтажни работи по улицата, които ще предотвратят бъдещи аварии и нарушения във водоснабдяването на района.

Без вода ще бъдат живущите на ул. “Ливада”, в участъка от ул. “Рачка” до ул. “Войводина могила”.

От водното дружество уточняват, че при продължаване на ремонтните дейности повече от 12 часа, имат готовност да осигурят водоноска, която ще бъде разположена на кръстовището на ул. “Ливада“ и “Рачка”.

- РЕКЛАМА -spot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img