fbpx
26.8 C
София
19 август 2022 | петък | 14:50

В “Пирогов“ ще ваксинират всеки ден до полунощ

За последните четири дни там са имунизирани 1846 души

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

От 25 октомври, имунизационният център на “Пирогов”, разкрит в медицинския център на болницата, ще работи с променено работно време. Желаещите да си поставят ваксина могат да го направят всеки ден от 8:00 часа до полунощ, съобщават от лечебното заведение.

За удобство на гражданите са осигурени 3 медицински екипа, които ще работят включително събота и неделя с удълженото работно време.

В центъра разполагат с достатъчни количества от регистрираните на територията на България ваксини: Pfizer, Moderna и Janssen, като зареждането се осъществява чрез РЗИ – град София. За последните четири дни там са имунизирани 1846 души.

От 25 октомври “Пирогов” променя и цената на бързите антигенни тестове. Гражданите ще заплащат само такса за вземането на пробата, която ще е в размер на 10 лв. Обособените за целта пунктове се намират пред входа на спешното отделение на болницата и са с работно време между 8:00 и 18:00 часа.

За всички служители на лечебното заведения тестовете остават напълно безплатни.

- РЕКЛАМА -spot_img
Георги Донков
Георги Донковhttp://www.newsone.bg
От близо 30 години Георги Донков работи като журналист. Практикувал е професията в почти всички видове медии, в различни точки на света. Макар че най-дълго е работил в телевизията, голямата му любов си остава радиото, а последната му страст са онлайн медиите.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img