fbpx
26.8 C
София
четвъртък | 26.05.2022 | 19:43:17
четвъртък | 26.05.2022 | 19:43:17
26.8 C
София

Услугите на регистъра БУЛСТАТ няма да са достъпни три дни

От 4.01 премахват ЕГН-то в персоналния БУЛСТАТ

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Услугите на регистъра БУЛСТАТ няма да са достъпни три дни поради надграждане на информационната система от 19:00 ч. утре до 00:00 ч. на 4 януари.

9 цифрен код премахва ЕГН-то в персоналния Булстат | NewsONE

Също от 4 януари 10-значните кодове по БУЛСТАТ на физическите лица, съвпадащи с техните ЕГН или личен номер на чужденец ще бъдат преобразувани в 9-значни.

Промяната става автоматично и не изисква от потребителите да подават документи или заявления.

Справка за връзката „стар-нов код“ ще може да се прави на официалната страница на регистър БУЛСТАТ, съобщават от Агенцията по вписванията.

- Реклама -spot_imgspot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук