fbpx
28.8 C
София
петък | 27.05.2022 | 18:05:42
петък | 27.05.2022 | 18:05:42
28.8 C
София

Управляващите се събират на извънреден коалиционен съвет (ВИДЕО)

Политическите лидери решават за повишените цени на природния газ и предоставянето на военна помощ за Украйна

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Първоначално коалиционния съвет трябваше да се проведе в неделя, но се отложи за вторник. На него лидерите на управляващите партии  ще обсъждат дали да има компенсации  за бизнеса  заради очакваното увеличение на цените на природния газ и дали страната ни да изпрати военна помощ на Украйна. Към момента три от формациите подкрепят идеята България да изпраща оръжия на Киев. Лидерът на БСП Корнелия Нинова вече обяви, че ако парламентът гласува военна помощ за Украйна, тя ще напусне коалицията.

Нейните партньори от ПП и ДБ са убедени, че БСП няма да напусне. На 4 май е свикано извънредно заседание на Народното събрание, на което ще бъде гласувано дали да се изпрати военна помощ за Украйна.

- Реклама -spot_imgspot_img
Тоня Стоянович
Тоня Стояновичhttp://www.newsone.bg
Тоня Стоянович работи като журналист повече от 20 години. Първите си стъпки в бранша прави под ръководството на Томислав Русев, като спортен репортер. Споделя, че никога няма да забрави първия си урок, а именно правилото ,че няма лош отговор ,а лошо зададен въпрос. В последната година от следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ записва втора специалност спортна журналистика. Почти 10 години отразява състезания от моторните спортове, волейбол, борба и др. Завършва магистратура “Електронни медии“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2013 година работи като репортер,редактор и водещ в политическите новини в телевизия. В живота и в работата си винаги си напомня думите на италиански поет Данте Алигиери, че „Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет.“
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук