fbpx
25.8 C
София
събота | 28.05.2022 | 14:34:49
събота | 28.05.2022 | 14:34:49
25.8 C
София

Украйна: Има жертви при руски обстрел срещу град Харков

За ракетни атаки бе съобщено в южния град Николаев

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Трима души бяха убити и 15 бяха ранени при обстрел срещу украинския град Харков. Сред пострадалите има 14-годишно дете, предаде ДПА.

“Артилерийските снаряди паднаха точно пред къщи, на детски площадки и близо до хуманитарни центрове”, каза снощи областният управител Олег Синегубов.

Той обвини руската армия, че напада цивилни и добави, че лекари и спасители работят денонощно, за да се справят с последиците от обстрела.

Информацията не може да бъде проверена по независим начин, допълва БТА.

За ракетни атаки бе съобщено в южния град Николаев. “В момента разследваме какво е станало”, каза кметът на града Олександър Сенкевич.

- Реклама -spot_imgspot_img
Лили Тошева
Лили Тошеваhttp://www.newsone.bg
Лили Тошева е журналист в информационния сайт newsONE.bg. Има дългогодишен опит в националните телевизии като репортер, редактор и продуцент. Участвала е в създаването и стартирането на новинарското съдържание на две телевизии. Опитът й в реализацията на национални проекти в неправителствения сектор, насочени към интеграцията на деца и младежи в неравностойно положение, приема като кауза, която по-късно й помага да прави новини в подкрепа на хората с увреждания. Вярва, че журналистиката трябва да помага на хората за решаването на проблемите им, тъй като електронните медии дават тази възможност, освен да информират. В newsOne.bg Лили Тошева ще Ви представя най- актуалното от деня в сферата на държавното управление, местната власт, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, медиите и обществения живот. Фокусът й на работа ще е в създаването на „добри новини“, ще ви среща с личности, които са приели грижата за по-слабия като своя кауза. Лили Тошева ще ви запознае и с млади учени от водещите университети в България и Българската академия на науките, които работят по иновативни проекти в областта на медицината, физиката, химията, биотехнологиите и инженерните науки.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук