fbpx
28.8 C
София
петък | 27.05.2022 | 19:11:49
петък | 27.05.2022 | 19:11:49
28.8 C
София

Украинският външен министър Дмитро Кулеба ще се срещне с президента Румен Радев

Той вече се срещна с Теодора Генчовска и Кирил Петков

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Украинският външен министър Дмитро Кулеба ще се срещне с президента Румен Радев. Той е втори ден на посещение у нас и вече проведе срещи с премиера Кирил Петков и външния ни министър Теодора Генчовска.

Темата за осигуряване на оръжие за Украйна не е повдигана при разговорите, стана ясно от изказването на министър-председателя. Дмитро Кулеба е изразил благодарност на правителството за помощта, която страната ни оказва на бягащите от войната украинци, а министър Генчовска заяви, че България ще продължи да подкрепя Украйна съобразно нашите възможности.Днес украинският външен министър ще бъде изслушан и в Комисията по външна политика в Народното събрание.

- Реклама -spot_imgspot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук