fbpx
15.8 C
София
5 юли 2022 | вторник | 07:25

Турският неврохирург доц. д-р Салим Шентюрк с безплатни консултации в три български града

Те ще се проведат в София, Пловдив и Бургас

- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img
- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img

Авторитетният неврохирург от турската болница “Мемориал Бахчелиевлер” в Истанбул доц. д-р Салим Шентюрк ще дава безплатни консултации на български пациенти с гръбначни заболявания. Те ще се състоят в здравните центрове на “Медикъл Караджъ” – на 19 ноември в София, на 20-ти в Пловдив и 21-ви в Бургас.

Безплатните консултации с доц. Шентюрк са насочени към пациенти с вече установени заболявания, нуждаещи се от второ мнение пациенти, интересуващи се от лечение в чужбина, в частност Турция. По време на консултациите няма да се извършват физикални прегледи, уточняват организаторите. Информация ще се черпи от медицинските документи, с които хората разполагат.

Доц. д-р Шентюрк е сред водещите специалисти в Турция за операции на гръбначния стълб. Той е изключително търсен неврохирург, както от български пациенти, така и от пациенти от цял свят. Всички пациенти със заболявания на гръбначния стълб и гръбначния мозък могат да се възползват и да проведат безплатна консултация с неврохирурга, относно възможностите за лечение на своето заболяване.

Желаещите да се възползват от консултация със специалиста могат да се обадят на телефоните на здравния център и да си запишат час.

- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here