fbpx
15.8 C
София
петък | 27.05.2022 | 08:59:43
петък | 27.05.2022 | 08:59:43
15.8 C
София

Трябва ли да дадем оръжие на Украйна – темата в предаването “Попитай журналиста” тази сряда

Гостуват бившият вътрешен министър Валентин Радев и арабистът Мажд Алгафари 

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

В предаването “Попитай журналиста” с Владимир Христовски, тази сряда, от 18:30 часа, ще говорим за това дали България трябва да даде оръжие на Украйна и да окаже военно-техническа помощ. Това ще се случва по време или минути, след приключването на парламентарното заседание, на което депутатите ще изложат позициите си “за” и “против”. В ефира на NewsONE темата ще коментираме с бившия вътрешен министър Валентин Радев и арабиста Мажд Алгафари. 

От този момент нататък може да изпращате въпросите си към журналиста Владимир Христовски, който по време на живото излъчване ще зададе на гостите в студиото.
Очакваме ги на електронната поща – v.hristovski@newsone.bg. Можете да пишете и във вайбър групата “Попитай журналиста”: https://invite.viber.com/g2=AQB4ZcjsN5MPfEtL59m1IioCHEzWqq9XXbFcTvo57%2FT37urY0LizEvNmj%2Fn6VAou.

- Реклама -spot_imgspot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук