3.6 C
София
понеделник | 06.12.2021 | 01:07:29
3.6 C
София
понеделник | 06.12.2021 | 01:07:29

Трима души от екипажа на “Вера Су” са пожелали да слязат на брега

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Трима души от екипажа на “Вера Су” са пожелали да слязат, съобщи БНТ. Това означава, че собственикът трябва да намери техни заместници. До момента никой от моряците не е разпитван, очаква се това да стане съвсем скоро от следовател, в присъствието на съдия.

Днес се очаква на борда на кораба да се качат представители на Международната федерация на транспортните работници, които да проверят условията на труд и дали екипажът разполага с храна и вода.

Водолазният оглед е установил, че няма нови пробойни по корпуса на кораба.

Към момента всички операции са преустановени заради лошото време и бурните вълни. Вълнението е около 4 бала, вятърът е над 20 километра в час.

Успешно приключи операцията по допълнителното укрепване на кораба с котви и въжета.

- Реклама -spot_imgspot_img
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук