fbpx
18.8 C
София
12 август 2022 | петък | 03:56

Трифонов за Нинова: Комунист власт и мандат не пуска

Според него Нинова не иска нови избори, защото демокрацията може да й отнеме много - поста ѝ на вицепремиер

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

“Комунист власт и мандат не пуска”. Това написа в профила си в социалната мрежа лидерът на “Има такъв народ” Слави Трифонов. Това той направи след участието на вицепремиера в оставка и лидер на БСП Корнелия Нинова, която участва в телевизионно предаване. Там тя заяви, че повече преговори с ИТН няма да има, защото “мандалото е хлопнало”.

“Току-що г-жа Нинова категорично се позиционира и към отбора на лицемерите. Христо Иванов говори зад гърба ѝ как се е вкопчила във властта и как пак иска да е министър, но тя няма проблем с Христо Иванов, а има проблем с мен. Добре дошла, Корнелия”, написа той.

Тази вечер лявата г-жа Нинова разговаря с него, с човекът от десницата, който говори нелицеприятни неща зад гърба ѝ и с него ще мисли как да се състави ново правителство, пише още той.

“Правителство, уж за спасението на България, а не правителство, благодарение на което г-жа Нинова да запази поста си. Ето я разлика между нея и мен – аз власт на всяка цена не желая”, поясни Трифонов.

Той обясни, че в петък са напуснали преговорите и че е заявил, че “Има такъв народ” не се страхува да отиде на избори.

“Г-жа Нинова обаче не иска нови избори, защото демокрацията може да й отнеме много – поста ѝ на вицепремиер”, посочи лидерът на ИТН.

Тази вечер г-жа Нинова разговаря и с Кирил Петков. Същият Кирил Петков, от когото тя сне доверието си след изгонването на руските дипломати. Сне го обаче за 24 часа. После всичко пак беше точно. В името на властта. Защото видимо за тези хора властта на всяка цена е по-важна от достойнството, пише още той.

“Г-жа Нинова няма да каже лоша дума за Христо Иванов, няма да каже лоша дума и за Кирил Петков, но не защото е голям държавник, а защото единственият й шанс за власт е да се присламчва към ПП и ДБ и някак си да се надява, че ще се сформира управляващо мнозинство на лицемерието”, коментира Трифонов.

Той добави, че както г-жа Нинова продава оръжия за Украйна през трети страни, по същия начин, тя иска да остане във властта, през трети страни – през ПП и ДБ. Толкоз за г-жа Нинова, завърши той.

- РЕКЛАМА -spot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img