fbpx
26.8 C
София
четвъртък | 26.05.2022 | 17:24:05
четвъртък | 26.05.2022 | 17:24:05
26.8 C
София

Три спортни събития блокират София

За футболната среща на Националния стадион „Васил Левски“ се очакват около 40 хиляди привърженици

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Движението в София ще бъде ограничено заради три големи спортни събития днес: полумаратон, велошествие и футболен мач.  

Полумаратонът ще започне от Народното събрание, ще се движи по булевард “Цар Освободител”, булевардите “Васил Левски” и “Драган Цанков” като финалът му е стадион “Васил Левски”.

Велошествието стартира от площад “Народно събрание”, ще се движи по булевардите “Цар Освободител”, “Евлоги и Христо Георгиеви” до Южния парк, където е финалът му, предаде БНТ.

За футболната среща на Националния стадион „Васил Левски“ се очакват около 40 хиляди привърженици, много от които ще пътуват от страната към столицата. Очаква се и затруднено движение в централната част на София, което ще наложи частично и поетапно ограничаване на движението по отделни булеварди и улици.

- Реклама -spot_imgspot_img
Мариана Климентиева
Мариана Климентиеваhttp://www.newsone.bg
Мариана Климентиева е журналист на информационния сайт newsOne.bg. Всеки ден тя ще ви информира за най-важните и любопитни обществени теми, новини от икономиката, земеделието, технологиите и светските новини. Мариана е редактор с над 18-годишен опит в печатните издания и онлайн издания и е и магистър по "Журналистика " от Софийския университет "Св. Климент Охридски" .
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук