fbpx
24.1 C
София
12 август 2022 | петък | 15:43

Тошко Йорданов: Нека се целунат уста в уста, ние ще повръщаме с отвращение 

Ние от четири месеца публично предупреждаваме, че Кирил Петков върви срещу коалиционното споразумение, посочи Йорданов

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Председателят на ПГ на “Има такъв народ” Тошко Йорданов се изказа в типичния си хиплив стил в кулоарите на Народното събрание. Поводът за реакцията на депутата е решението на Народното събрание да даде мандат на Министерския съвет, с който да вдигне ветото за присъединяването на Република Северна Македония към ЕС.

“Ние от четири месеца публично предупреждаваме, че Кирил Петков върви срещу коалиционното споразумение. От четири месеца обясняваме, че той го нарушава. Всичко, което казвахме, се оказа вярно. Както се оказа вярно за френския натиск, за поети ангажименти, всичко това се оказа вярно”, посочи Йорданов.

“Най-хубавото днес, което се оказа също вярно, е че Делян Пеевски, до него Христо Иванов, до него Бойко Борисов и до него Кирил Петков заедно гласуваха нещо, което е национално предателство”, възмути се той.

“Имаме си нова коалиция, която гласува пред очите ви. Нека тя да си избере нов председател на НС, да си приемат закони, да се целунат уста в уста, а ние останалите някак си ще повръщаме с отвращение”, заяви Йорданов.

- РЕКЛАМА -spot_img
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img