fbpx
15.8 C
София
петък | 27.05.2022 | 09:58:18
петък | 27.05.2022 | 09:58:18
15.8 C
София

“Топлофикация София” няма да спира парното в столицата заради очаквано застудяване

За Великденските празници се очакват среднодневни температури под 12 градуса

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Заради очаквано застудяване в следващите дни и среднодневни температури под 12 градуса, “Топлофикация София” ще продължи да предоставя услугата отопление до настъпване на необходимите условия за преустановяването й. Това съобщиха от столичното топлофикационно дружество.

От “Топлофикация София” допълват, че продължават да следят ежедневно данните, които са предоставени от Националния институт по метеорология и хидрология. Прогнозите на десетдневна база са, че около Великден в столицата ще бъде доста студено и дори ще има дни с максимални температури около 6 градуса над нулата.

Актуална информация може да се намери на сайта на дружеството, фейсбук страницата на “Топлофикация София”, както и на информационния телефон 0 700 11 111, се посочва още в съобщението.

- Реклама -spot_imgspot_img
Лили Тошева
Лили Тошеваhttp://www.newsone.bg
Лили Тошева е журналист в информационния сайт newsONE.bg. Има дългогодишен опит в националните телевизии като репортер, редактор и продуцент. Участвала е в създаването и стартирането на новинарското съдържание на две телевизии. Опитът й в реализацията на национални проекти в неправителствения сектор, насочени към интеграцията на деца и младежи в неравностойно положение, приема като кауза, която по-късно й помага да прави новини в подкрепа на хората с увреждания. Вярва, че журналистиката трябва да помага на хората за решаването на проблемите им, тъй като електронните медии дават тази възможност, освен да информират. В newsOne.bg Лили Тошева ще Ви представя най- актуалното от деня в сферата на държавното управление, местната власт, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, медиите и обществения живот. Фокусът й на работа ще е в създаването на „добри новини“, ще ви среща с личности, които са приели грижата за по-слабия като своя кауза. Лили Тошева ще ви запознае и с млади учени от водещите университети в България и Българската академия на науките, които работят по иновативни проекти в областта на медицината, физиката, химията, биотехнологиите и инженерните науки.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук