fbpx
18.5 C
София
12 август 2022 | петък | 11:37

Тома Биков: Колкото по-бързо има избори, толкова по-добре

ГЕРБ-СДС не носят отговорност, че управляващите не са се справили с управлението, заяви той

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Втори октомври е първата възможна дата за предсрочни парламентарни избори. Това заяви депутатът от ГЕРБ-СДС Тома Биков. Според него не трябва да има бавене на изборите, за да може да се започне подготовката за бюджета за 2023 г. Той обясни, че ще се натрупат редица други решения, които следващият парламент трябва да вземе.

Биков коментира, че заговорът за свалянето на правителството е бил между Корнелия Нинова и Кирил Петков. По думите му Нинова е положила усилия правителството да не се справи и да падне. Той смята, че има охлаждане в отношенията между държавния глава Румен Радев и лидерът на БСП Корнелия Нинова, но това не означава автоматично сближаване между ГЕРБ-СДС и Румен Радев.

Биков отбеляза, че ГЕРБ-СДС и държавният глава имат сходна оценка за работата на правителството и допълни, че партията му не носи отговорност, че управляващите не са се справили.  

- РЕКЛАМА -spot_img
София-Никол Николова
София-Никол Николоваhttp://www.newsone.bg
София-Никол Николова има опит като репортер в информационна агенция. Работила е и в сферата на рекламата. Обучава се в бакалавърска програма “Връзки с общественноста” на СУ „Св. Климент Охридски“. Обича да пътува и се занимава със спортно катерене.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img