fbpx
18.6 C
София
14 август 2022 | неделя | 21:21

Тома Биков, ГЕРБ: Възмути ме безидейността на анализа на “Демократична България”

ГЕРБ ще бъде най-голямата политическа сила, но това не означава, че България ще излезе от кризата, заяви още той

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Възмутен съм от безидейността на политическия анализ на “Демократична България”. Това заяви депутатът на ГЕРБ Тома Биков по повод изтеклия запис от парламентарната среща на ДБ. Биков коментира как трябва да се постъпи с мандата в настоящата ситуация.

“Мандатът трябва да се върне, тъй като не е даден с цел да се реши проблемът с КЕВР. ПП не носят отговорност за записа, но те са виновни, защото са най-голямата политическа сила. И преди записа се знаеше, че правителство няма да направят, защото ПП не желаят”, каза той. 

Биков заяви, че Слави Трифонов е познат на обществеността не от вчера, а от 30 години и случващото се не е изненада.

“В коалицията не се уважават помежду си по принцип. Третият мандат не е технически, не е проучвателен. Христо Иванов го определя като такъв, защото го е срам, че е на БСП”, коментира депутатът.

Той добави, че няма нищо странно в това, че заедно с “Възраждане” гласуват срещу управляващите и подчерта, че това се дължи на факта, че те са опозиция.

“България има нужда от проевропейско управление. От година и половина почти нямаме никакво. ГЕРБ ще бъде първа политическа сила, защото без нас няма как да се излезе от кризата”, заяви Биков в ефира на NOVA.

Депутатът попита как една фирма купува газ на ниска цена от “Булгаргаз” и я продава пак на тях, но на по-висока стойност.

- РЕКЛАМА -spot_img
Петър Копринков
Петър Копринковhttp://www.newsone.bg
Петър Копринков е журналист в информационния сайт NewsONE. Той е студент по Журналистика в Софийския университет “Св. Климент Охридски”. Има опит като стажант в БНР и като автор на материали в спортната секция на bTV.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img