fbpx
18.5 C
София
12 август 2022 | петък | 11:48

Тежки машини блокираха магистрала „Тракия“

Над 50 камиона затвориха входа на Бургас

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Полиция  спря движението на леките коли на входа на Бургас, за  да не се стигне до инциденти. Над 50 тежки машини блокираха движението, като камионите преминаха на бавен ход с надути клаксони. Действията на пътните строители в морския град са част от обявения мащабен протест. 

Над 300 работници от строителни фирми от бургаска област се събраха на строящия се в момента Северен обход на Бургас. По думите им те не са получавали заплати от 3 месеца.

Довършването на отсечката, която трябва да изведе трафика от автомагистрала „Тракия” директно към Слънчев бряг, се бави заради липса на индексации по договорите, коментираха от строителните фирми.

Над 7 милиона са дължимите суми на фирмите за Бургаски регион, споделят от бранша в региона.

- РЕКЛАМА -spot_img
Тоня Стоянович
Тоня Стояновичhttp://www.newsone.bg
Тоня Стоянович работи като журналист повече от 20 години. Първите си стъпки в бранша прави под ръководството на Томислав Русев, като спортен репортер. Споделя, че никога няма да забрави първия си урок, а именно правилото ,че няма лош отговор ,а лошо зададен въпрос. В последната година от следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ записва втора специалност спортна журналистика. Почти 10 години отразява състезания от моторните спортове, волейбол, борба и др. Завършва магистратура “Електронни медии“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2013 година работи като репортер,редактор и водещ в политическите новини в телевизия. В живота и в работата си винаги си напомня думите на италиански поет Данте Алигиери, че „Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет.“
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img