Българският национален отбор претърпя тежък пътно-транспортен инцидент след пристигането в Тбилиси , Грузия. Това съобщиха на сайта на Българския футболен съюз.

 На път към хотела на тима шофьорът на първия от двата автобуса, превозващи състава ни, е загубил контрол върху управлението на возилото, в следствие на което е станала тежка катастрофа.

След сблъсъка футболистът Тодор Неделев е транспортиран до местна болница. Според „Труд“ той е със счупен череп, но няма опасност за живота му. Лекарят на националите Бисер Бочев ще остане тази вечер в болницата, за да следи състоянието на нападателя на Ботев Пловдив. Не е ясно дали ще е нужна оперативна намеса.

Всички останали членове на отбора и щаба на българския национален отбор са добре.

ИЗТОЧНИКБФС
Предишна статияОтбелязваме Черешова задушница
Следваща статияКирил Петков ще обсъди енергийната сигурност в Европа с Олаф Шолц
Avatar photo
Информационна агенция newsONE.bg е безпристрастна и следва световните практики за обективна журналистика, без да се влияе от политически и икономически интереси. Основната мисия на агенцията е да стане основен и предпочитан източник на навременна, проверена, полезна и детайлна информация за новините от цялата страна. Основана през 2021-а година, newsONE бързо се наложи като един от предпочитаните източници на точна, навременна и безпристрастна информация. newsONE e единствената информационна агенция в България, която има и собствен денонощен новинарски канал, който се излъчва по кабел и сателит на територията на България и Европа. newsONE e първата информационна агенция в страната, която изгражда регионални центрове в 10 града.