Снимка: Стоп кадър на БНТ

Министърът на външните работи Теодора Генчовска депозира своята оставка пред министър-председателя, съобщи пресцентърът на МВнР.

Причината за подаването на оставка е свързана с решението на ПП “Има такъв народ” да изтегли министрите си от състава на правителството.

Тя ще продължи да изпълнява функциите си по Конституция до избирането на нов министър на външните работи.

Previous articleПътните проекти в България са застрашени от спиране
Next articleЧестваме Свети Дух (ВИДЕО)
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here