fbpx
23 C
София
20 август 2022 | събота | 01:39

Телевизия BulgariaONE стартира с форматите „Риск печели, риск губи“ и „Нощни птици“

Къци Вапцаров и Искра Ангелова на екран от март

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Със силен старт и със заявката да върне зрителите отново пред малкия екран, в средата на март, стартира първата национална телевизия, създадена изцяло по вкуса на зрителите.

BulgariaONE, част от медийната група на EVY Media, дава силна заявка да бъде телевизията, която обръща внимание на живота, културата и важните теми от ежедневието по нов и обективен начин. Медията ще предложи добре познати и любими на малки и големи предавания, много нови лицензни и авторски формати, ексклузивни сериали, полезни и развлекателни предавания и разбира се напълно обективни и безпристрастни новини, представени от newsOne.

Обединени от общата кауза за качествено съдържание, към екипа на телевизията се присъединяват Къци Вапцаров – както BulgariaONE вече информира, и дългогодишният телевизионер Искра Ангелова.

Вапцаров ще възроди на екран едно от най-обичаните предавания „Риск печели, риск губи”, което ще се излъчва всеки делничен ден от 22:00 в ефира на телевизията.

Снимка: Къци Вапцаров

„Екипът на BulgariaONE ми се довери като на професионалист, а разбрах и че са ми големи фенове, за което съм им благодарен. Мисля, че се получи сплотен и готин екип, имаме  много добри идеи и съм сигурен, че ще реализираме успешни проекти заедно, които да са интригуващи за зрителите”, споделя Вапцаров. Премиерата на „Риск печели, риск губи“ в BulgariaONE е на 21-и март, от 22:00 часа.

Искра Ангелова се включва в програмата на BulgariaONE с легендарното предаване „Нощни птици”, което 14 години изгради предана,  интелигентна и многобройна аудитория с интересните си гости, непринудения си стил и дискутирането на важните теми заедно с много музика и изненадващи срещи в ефир.

Снимка: Искра Ангелова

„Изключително съм благодарна на екипа на BulgariaOne за доверието и възможността, която ми дават да развия потенциала си – и като директор на новосъздаващата се изцяло културна онлайн медия CultureONE, и като продуцент на предаването „Нощни птици“, което вече 14 години продължава да радва зрителите. Смятам, че е време най-сетне и у нас, след толкова години на страх от властта и съобразяване с некомпетентността на “калинките”, да започнат да се реализират можещите и знаещите. А тази телевизия се прави от такива хора. Гледайте „Нощни Птици“ всяка неделя, от 22:00 часа от 20-ти март по новата телевизия BulgariaONE!”, написа Искра Ангелова.

BulgariaONE може да откриете при операторите на телевизионни услуги.

- РЕКЛАМА -spot_img
Сергей Тодоров
Сергей Тодоровhttps://www.newsone.bg
Сергей Тодоров е главен редактор на информационния сайт NewsOne.bg. Работил е като репортер в няколко национални телевизии, както и в печатни , и в онлайн издания. Автор е на редица материали и разследвания. Завършил е „Политология“ в УНСС.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img