4.9 C
София
събота | 04.12.2021 | 11:44:43
4.9 C
София
събота | 04.12.2021 | 11:44:43

Теглят първите печеливши от играта на здравното министерство

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

В 08, 50 часа днес, в ефира на БНТ, ще бъде изтеглен първият жребий за един от 102 смарт часовника, които здравното министерство раздава, за да стимулира ваксинацията. Ще бъдат изтеглени 25 печеливши сред ваксинираните лица в периода от 30 септември до момента.

В играта могат да участват лица над 12 г., които са се ваксинирали срещу COVID-19, без значение дали имунизационният цикъл е завършен.  Печелившият трябва да отговори най-късно до 2 дни с потвърждение за получаване на наградата. Ако печелившият не отговори до 2 дни, той губи правото си за получаване на награда. В този случай организаторът ще определи друг печеливш чрез жребий на случаен принцип.

Всеки, спечелил награда в играта, има възможност да я получи лично, в 14-дневен срок от потвърждението, че желае да получи наградата.

- Реклама -spot_imgspot_img
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук