Сузанита сюрпризира почитателите си в социалната мрежа с новината, че е бременна. Няколко часа след като гръмна с новината, че ще става майка, дъщерята на Орхан Мурад съобщи в социалните мрежи, че чака момче. С нарочно заснето видео с торта със син крем и конфети в същия цвят, изпълнителката закова вниманието към себе си.

Певицата съобщи радостната новина, като се обърна към любимия си с думите:

“Ти ме направи по-добър човек, аз ще те направя баща. Обичам ви!”, написа дъщерята на Орхан Мурад в профила си в Инстаграм, показвайки снимка с половинката си Марк Славов. На фотоса той е гушнал любимата си, галейки корема й, който категорично доказва, че чакат първата си рожба. Най-вероятно тя е в петия месец, съобщи hotnews.bg.

Припомняме, че изпълнителката се обясни в любов на любимия си и то на нейния рожден ден.

“Благодаря за всичко, което имам. Благодаря, че има хора около мен, които заслужават цялата ми любов и ме даряват със същото. Благодаря, че съм тук сега, преследвайки мечтите си, заобиколена от прекрасен мъж, сплотено семейство, добри приятели и красиви мигове. И ако щастието ми в момента се дължи на трудните моменти, то благодаря и за тях. Без тях нямаше да съм това, което съм днес. Благодаря за раните, предателствата, болката, сълзите. Заради тях сега съм по-силна от всякога. Благодаря за подкрепата ти, Марк Славов. Ти си човекът, който ми подаде ръка и ме изправи. Готова съм да държа твоята до последния си дъх. Това е само началото”, сподели Сузанита.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here