fbpx
19.1 C
София
12 август 2022 | петък | 02:02

Строителни фирми излизат на протест на 20 места в страната

Демонстрацията в София е разрешена до 17 часа., а в страната - до 12 часа

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Пътни строители излизат на протест тази сутрин. Демонстрации ще се проведат на 20 локации в продължение на три дни, до края на работната седмица.

Началото на протестите ще бъде дадено едновременно на две места в София – в 9 ч. с шествие на Околовръстния път в района на Казичене, както и на служебния вход на парламента. Протестиращите планират блокиране на движението от 10 до 11 ч. във всички 20 точки.

Пътните фирми настояват държавата да им изплати 720 млн. лева за вече построени или ремонтирани обекти. Те отправиха политически критики към управляващите в момента и предупредиха, че от 1 октомври страната ще остане без поддръжка.

Протестът в София е разрешен до 17:00 ч., а в страната – до 12:00 ч.

- РЕКЛАМА -spot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img