fbpx
26.8 C
София
15 август 2022 | понеделник | 18:06

Столичната РЗИ набира доброволци

Те ще разговарят с болни и контактни им лица

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Столичната Регионална здравна инспекция набира доброволци, които да се включат в процеса по прилагане на противоепидемичните мерки и контрол на територията на София-град, съобщават от там.

Доброволците ще попълват Карти за епидемиологично проучване на заразно болен – по образец на Министерството на здравеопазването, ще събират данни на заразени и контактни лица, както и ще въвеждат данни в Регистъра, който е част от Националната информационна система.

Кандидатите ще извършват тези дейности безвъзмездно, като СРЗИ ще им осигури електронен подпис за осъществяване на дейността.

За да се включат в работата на инспекцията, желаещите ще трябва да подпишат договор за доброволен труд и декларация за конфиденциалност.

- РЕКЛАМА -spot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img