fbpx
24.1 C
София
12 август 2022 | петък | 12:22

Стимул: Дупница подпомага талантливи деца

Изявени деца и младежи могат да подават документи в Деловодството на Общината до 31 август

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Община Дупница приема от днес заявления на деца и младежи за стипендии и финансово стимулиране, съобщават от администрацията

Заявления могат да се подават до 31 август в деловодството на Общината. Документите ще бъдат разгледани от специална комисия, съставена от общински съветници и служители. Те ще определят стипендиантите, изявили се в разлинични направления.

Разпределението на средствата става съгласно Наредбата за условията и реда за отпускане на стипендии и финансово стимулиране на деца, и младежи с изявени дарби, уточняват от Общината.

Миналата година местната власт стимулира 15 талантливи деца, като разпредели между тях 10 хиляди лева.

- РЕКЛАМА -spot_img
Росица Лаханова
Росица Лахановаhttp://www.newsone.bg
Росица Лаханова е родена в София. Завършва Журналистика и Българска филология със специалност “Езикознание” . Мечтае да се занимава със старобългарски език, но съдбата я изпраща в телевизията. Работи в сферата на електронните медии от 1999. Била е редактор, сценарист и водещ в сутрешен блок, съботно-неделни и нощни блокове в телевизиите НКТ “Евроком”-София, ББТ, “Диема”, “7 дни”, БНТ. От 1.6.2022 е член на екипа на NewsOne LIVE TV. Обича театъра, конния спорт и бързите коли. Любима книга - “Малкият принц”, верую : най-важните неща се виждат със сърцето.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img