fbpx
18.8 C
София
13 август 2022 | събота | 18:05

Ще бъде съборен кеят на Ахмед Доган в Росенец (ВИДЕО)

Според процедурата първо ще се изпрати покана за доброволно премахване на фирмата

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Ще бъде съборен кеят на Ахмед Доган в Росенец. Констативният акт за незаконно удължаване на кейовата стена до така наречените сараи на Ахмед Доган е бил връчен на представител на фирмата-собственик на съоръжението, съобщиха от Регионалната дирекция за национален и строителен контрол. За него липсват строителни книжа и подлежи на събаряне, след издаване на заповед за премахване.

Самата фирма има право на възражения, които могат да постъпят в рамките на 7 дни, след това се пристъпва към заповед за премахване, която подлежи на съдебен контрол и след влизането й в сила се предприема физическото премахване на удължението на кейовата стена. Това потвърди началникът на строителната дирекция в Бургас Янчо Райков.

Според процедурата първо ще се изпрати покана за доброволно премахване на фирмата и след това се пристъпва към принудително премахване. Експертите допускат обжалване на заповедта за събаряне и дълги съдебни процеси.

- РЕКЛАМА -spot_img
Тоня Стоянович
Тоня Стояновичhttp://www.newsone.bg
Тоня Стоянович работи като журналист повече от 20 години. Първите си стъпки в бранша прави под ръководството на Томислав Русев, като спортен репортер. Споделя, че никога няма да забрави първия си урок, а именно правилото ,че няма лош отговор ,а лошо зададен въпрос. В последната година от следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ записва втора специалност спортна журналистика. Почти 10 години отразява състезания от моторните спортове, волейбол, борба и др. Завършва магистратура “Електронни медии“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2013 година работи като репортер,редактор и водещ в политическите новини в телевизия. В живота и в работата си винаги си напомня думите на италиански поет Данте Алигиери, че „Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет.“
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img