fbpx
28.8 C
София
петък | 27.05.2022 | 17:44:11
петък | 27.05.2022 | 17:44:11
28.8 C
София

Стефан Янев учреди “Български възход”(ВИДЕО)

Новата партия си поставя за цел да отстоява достойно името на България

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

В София официално  беше приета учредителна декларация, в която залягат основните принципи и цели на партия “Български възход”. Новата формация начело с бившия премиер и военен министър Стефан Янев си поставя за цел да отстоява достойно името на България, а като като основна кауза от  се определя повече справедливост, истинска демокрация, суверенитет и национално достойнство.

“В българското политическо пространство, а и в международното пространство, връзката между партиите и гражданското общество е нарушена. Зее пропаст. Затова нашата амбиция, поставяйки началото на новата партия, е именно да запълним този вакуум.”, заяви Янев.

“Да направим така, че партийният живот да бъде свързан с гражданското общество, да отговаря на нуждите и желанията на хората за промяна и по-добро управление, независимо в коя власт”, допълни той.  

Преди учредяването в социалната мрежа Стефан Янев написа, че в обществото има осезаема необходимост от поява на нова и автентична политическа формация

- Реклама -spot_imgspot_img
Тоня Стоянович
Тоня Стояновичhttp://www.newsone.bg
Тоня Стоянович работи като журналист повече от 20 години. Първите си стъпки в бранша прави под ръководството на Томислав Русев, като спортен репортер. Споделя, че никога няма да забрави първия си урок, а именно правилото ,че няма лош отговор ,а лошо зададен въпрос. В последната година от следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ записва втора специалност спортна журналистика. Почти 10 години отразява състезания от моторните спортове, волейбол, борба и др. Завършва магистратура “Електронни медии“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2013 година работи като репортер,редактор и водещ в политическите новини в телевизия. В живота и в работата си винаги си напомня думите на италиански поет Данте Алигиери, че „Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет.“
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук