3.6 C
София
понеделник | 06.12.2021 | 01:48:42
3.6 C
София
понеделник | 06.12.2021 | 01:48:42

Стефан Янев ще се срещне с протестиращите миньори

Протестиращите вече се събират пред "Александър Невски"

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Служебният министър-председател Стефан Янев ще се срещне днес с ръководствата на КНСБ и КТ „Подкрепа“ в Министерския съвет. Това съобщават от правителствената информационна служба. В рамките на разговора ще бъдат обсъдени въпроси от енергийната сфера. В срещата ще участват също заместник министър-председателят по икономическите и социалните политики и министър на труда и социалната политика Гълъб Донев, заместник министър-председателят по управление на европейските средства Атанас Пеканов и министърът на енергетиката Андрей Живков.

Миньори излизат на протест в центъра на София | NewsONE

Протестиращите миньори вече се събират на площада пред “Александър Невски” откъдето пешеходно ще стигнат до Министерския съвет, за да връчат подписката на Янев. С нея искат да се гарантира работата им до 2040 г.

- Реклама -spot_imgspot_img
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук