fbpx
31.5 C
София
8 август 2022 | понеделник | 19:56

Стартови двигател от зенитна ракета изплува на плажа край Арапя

Първоначално находката била възприета за военен боеприпас

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Военен боеприпас който впоследствие се оказа, че е стартови двигател от зенитна ракета, изплува в района на мидения плаж край Арапя. Сигналът на тел. 112 е получен около 13:00 ч. от турист.

Веднага на място са изпратени екипи на полицията, които са евакуирали около 20 летовници, които по това време са били на плажа. Районът е бил отцепен.

На място са пристигнали и екипи на Военноморските сили от база Атия. Техни сапьори са констатирали, че става въпрос за стартови двигател от зенитна ракета, който не е взривоопасен, пише БНТ. Боеприпасът е прибран от представителите на ВМС.

Миналата седмица такива стартови двигатели се появиха на плажа край Ахелой и в района на Несебър и притесниха туристите.

- РЕКЛАМА -spot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here