fbpx
19.1 C
София
12 август 2022 | петък | 02:46

Стартира нова платформа за пазаруване

На 01 ноември в родното ТВ и онлайн пространство стартира най-голямата платформа за онлайн и телевизионна търговия – HomeMall.

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

HomeMall е ексклузивен проект на HomeNetwork Company* и е най-голямата платформа, създавана в България до този момент. HomeMall е изграден от собствен 24/7 телевизионен канал; телешоп, който ще се излъчва всеки делничен ден в ефира на общо 19 телевизии (TV1, Agro TV, Bulgare TV, BulgariaONE, Code Fashion, Code Health, TVN, Telemedia, DTV и др.), e-commerce пратформа, както и ще предложи интеграция с различни финтех и телеком компании по-късно през годината.

„Създадохме HomeMall с идеята да дадем възможност на бизнеса да достига бързо и мигновено до клиентите си, предлагайки им ексклузивно съдържание, промоционални цени и най-вече сигурността на това да пазаруват от своя дом, без да излагат на риск собственото си или това на околните здраве. HomeMall е революция в промотирането, рекламата и търговията, която сме напълно сигурни, че за кратко време ще стане любимо място за пазаруване на всички“, коментира Емил Друмев, изпълнителен директор на „Хоум Мол България“ ЕООД. 

HomeMall ще стартира на 01.11.2021 в 01:11:21 часа. Каналът ще предложи стотици стоки и услуги, а за Коледа зрителите и потребителите на платформата ще получат редица промоции и намаления.

*HomeNetwork Company е компанията-майка и на NewsONE.BG. Търговското съобщение е публикувано без заплащане в NewsONE.BG

- РЕКЛАМА -spot_img
NewsONE
NewsONEhttps://www.newsone.bg
Инфо за нас.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img