4.9 C
София
събота | 04.12.2021 | 12:09:30
4.9 C
София
събота | 04.12.2021 | 12:09:30

Стартира информационният сайт NewsOne.bg

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

От днес стартира работа информационният сайт NewsONE.bg. Той ще се стреми към безпристрастна и обективна журналистика и няма да се влияе от политически и икономически интереси.

NewsONE.bg ще информира за най-важното от България и света, но ще се стреми да покаже и добрите новини на читателите. Това е и основната мисия на новата медия.

NewsONE.bg ще търси мнения по актуални въпроси от обществено-политическия и културния живот на страната, ще публикува анализи на специалисти, ще разказва истории на лицата, които заслужават да бъдат чути и на които не е обърнато достатъчно внимание. NewsONE.bg ще дава думата на всеки, който желае и се чувства засегнат.

NewsONE.bg ще се стреми да спазва и да прилага Етичния кодекс на българските медии и вече е стартирала процедура по учредяването на дружество от участниците на редакционния екип да членуват в Съюза на българските журналисти.

Редакционният екип е изграден от млади журналисти, които желаят историите, които разказват, да интригуват читателите.

Медията е ориентирана към младите хора на активна възраст от градската среда.

Ние Ви предоставяме фактите, а изводите оставяме на Вас! NewsONE.BG е собственост на HomeNetwork Company (Home Network Company Finest Home Entertainment).

- Реклама -spot_imgspot_img
Сергей Тодоровhttps://www.newsone.bg
Сергей Тодоров е главен редактор на информационния сайт NewsOne.bg. Работил е като репортер в няколко национални телевизии, както и в печатни , и в онлайн издания. Автор е на редица материали и разследвания. Завършил е „Политология“ в УНСС.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук