fbpx
More

  Стартира информационният сайт NewsOne.bg

  От днес стартира работа информационният сайт NewsONE.bg. Той ще се стреми към безпристрастна и обективна журналистика и няма да се влияе от политически и икономически интереси.

  NewsONE.bg ще информира за най-важното от България и света, но ще се стреми да покаже и добрите новини на читателите. Това е и основната мисия на новата медия.

  NewsONE.bg ще търси мнения по актуални въпроси от обществено-политическия и културния живот на страната, ще публикува анализи на специалисти, ще разказва истории на лицата, които заслужават да бъдат чути и на които не е обърнато достатъчно внимание. NewsONE.bg ще дава думата на всеки, който желае и се чувства засегнат.

  NewsONE.bg ще се стреми да спазва и да прилага Етичния кодекс на българските медии и вече е стартирала процедура по учредяването на дружество от участниците на редакционния екип да членуват в Съюза на българските журналисти.

  Редакционният екип е изграден от млади журналисти, които желаят историите, които разказват, да интригуват читателите.

  Медията е ориентирана към младите хора на активна възраст от градската среда.

  Ние Ви предоставяме фактите, а изводите оставяме на Вас! NewsONE.BG е собственост на HomeNetwork Company (Home Network Company Finest Home Entertainment).