fbpx
18.2 C
София
сряда | 25.05.2022 | 01:05:38
сряда | 25.05.2022 | 01:05:38
18.2 C
София

Станислав Балабанов: Призивът на премиера Кирил Петков беше необмислен

Българинът събира капачки за ковьози, сега трябва да дарява заплати за оръжие, каза депутатът от "Има такъв народ"

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

“Постът на премиера беше необмислен, защото държавата има абсолютния ресурс, ако се стигне до помощ с доставки на каквото и да е било в полза на Украйна, а не българинът да плаща и да бъде призоваван да дарява заплатата си, защото всички имат собствените си проблеми, носят собствените си отговорности. Необмислено е да се призовава точно по този начин, защото българинът събира капачки за ковьози, сега трябва да дарява заплати за оръжие, а това е работа на държавата”,каза пред БНР депутатът от “Има такъв народ” Станислав Балабанов.

Кирил Петков отправи призив всеки български гражданин да дари по една заплата в помощ на Украйна.

“Логично е да се знае кои ще са другите колеги, с които ще посетим Украйна. В една такава ситуация тези, които взимат решения, трябва да бъдат категорични в избора си. Трябва да се дават категорични отговори, а не до последно да се чака празниците да минат. Логично е наистина да имаме реална представа кои ще са другите колеги, защото по този начин България трябва да има ясна позиция по такъв казус, така че се надявам коалиционният съвет днес да бъде полезен и в него да се изчистят всички казуси около това предстоящо пътуване”, допълни Станислав Балабанов.

- Реклама -spot_imgspot_img
Мариана Климентиева
Мариана Климентиеваhttp://www.newsone.bg
Мариана Климентиева е журналист на информационния сайт newsOne.bg. Всеки ден тя ще ви информира за най-важните и любопитни обществени теми, новини от икономиката, земеделието, технологиите и светските новини. Мариана е редактор с над 18-годишен опит в печатните издания и онлайн издания и е и магистър по "Журналистика " от Софийския университет "Св. Климент Охридски" .
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук