fbpx
31.5 C
София
8 август 2022 | понеделник | 18:51

Станислав Балабанов пред Патарински LIVE: Опитаха се да ни превърнат в “гумен печат”

Той обвини началника на кабинета в оставка Лена Бориславова, че нямала достатъчно добра юридическа компетенция

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Искаха и нас да превърнат в лицемери и да ни използват като гумен печат но ние предпочетохме да сме истински. Това заяви в предаването Патарински LIVE Станислав Балабанов от ИТН, очевидно имайки предвид доскорошните си коалиционни партньори от “Продължаваме Промяната.

“Няма как да продам морала и душата си на шепа лицемери, защото кой стои от другата страна, Кирил Петков, Асен Василев и Лена Бориславова” – продължи с нападките си Балабанов.

Той обвини директно началника на кабинета в оставка Лена Бориславова, че нямала достатъчно добра юридическа компетенция и именно тя се е опитвала да превърне парламента в “гумен печат”.

“Ние го правехме за идеята, че сме коалиционни партньори. Ние обаче имаме доверие на Ива Митева. И когато Митева говореше, че правят глупости никой не я слушаше”, продължи с разясненията си Балабанов по повод бившето вече коалиционно партньорство с Продължаваме промяната.

- РЕКЛАМА -spot_img
Иван Петрински
Иван Петринскиhttp://www.newsone.bg
Иван Петрински е журналист с дългогодишен опит като редактор и автор и основател на печатни и електронни медии. Дългогодишен кореспондент и коментатор по темата за гръцката криза за български телевизии и радиостанции. Създател, главен редактор и автор в медии за българите в чужбина. Участник в множество международни медийни срещи. Човек с голям опит в комуникацията с българската диаспора и проблемите, свързани с битието на нашите сънародници зад граница.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here