fbpx
25.8 C
София
11 август 2022 | четвъртък | 16:35

Срив в Twitter засегна хиляди потребители по целия свят

Над 50 000 са сигналите за нередности само в САЩ

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Туитър беше недостъпен в продължение на около час за хиляди потребители по целия свят, което е първият подобен срив от февруари насам, показват данни от уебсайта за проследяване на прекъсванията Downdetector.com., предаде Ройтерс.

Имаше към 50 000 сигнала за проблеми с Туитър в САЩ. Потребителите в други държави, като Великобритания, Мексико, Бразилия и Италия, също съобщиха, че мрежата е спряла да функционира, посочва уебсайтът.

Не е ясно каква е причината за прекъсването. За момента няма коментар, посочва Ройтерс. Впоследствие беше съобщено, че в голямата си част услугата е възстановена и без достъп остават около 2000 потребители.

През февруари Tуитър претърпя прекъсване, засегнало няколко хиляди потребители. По-късно от компанията заявиха, че са отстранили софтуерна грешка в своя уебсайт, пише БТА.

Преди дни Tуитър подаде иск срещу главния изпълнителен директор на “Тесла” (Tesla Inc.) Илон Мъск за нарушаване на сделката за 44 милиарда долара за покупка на компанията и поиска от съда в Делауер да нареди на най-богатия в света човек да завърши сливането на договорената цена от 54,20 долара за акция на Tуитър.

- РЕКЛАМА -spot_img
Нели Ставрева
Нели Ставреваhttp://www.newsone.bg
Журналист с дългогодишен опит в печатни и електронни издания. Дипломиран журналист в “Университета за Национално и световно стопанство”. Работила е като редактор и продуцент във водещи български масмедии.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img