fbpx
27 C
София
12 август 2022 | петък | 15:38

Спират за 6 часа водата в част от “Факултета”

Чешмите ще пресъхнат и във в.з. Врана-Лозен триъгълника

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Спират за 6 часа водата във част от “Факултета”, съобщиха от дружеството. Причината – извършване на строително-ремонтни дейности.

В тази връзка ще бъде спряна водата от 10:00 до 16:00 часа в района между:

ул. “Западна” и Селскостопанска академия и между ул. “Суходолска”, ул. “Банско”, бул. “Възкресение” и ул. “Кубан”.

От водното дружество имат готовност да осигурят алтернативно водоснабдяване с водоноска, която ще се намира на ъгъла на ул. “Суходолска” на кръстовището с ул. “Западна”.

Заради ремонт водата ще спре и във в.з. Врана-Лозен триъгълника. Там чешмите ще пресъхнат за времето от 23:00 до 03:00 часа в района на: бул. “Цариградско шосе” от ул. “Врана” до АМ “Тракия” – 1-ви км. – поделение на СОБТ и в.з. Врана – Лозен триъгълника.

- РЕКЛАМА -spot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img