fbpx
21.1 C
София
събота | 28.05.2022 | 00:22:47
събота | 28.05.2022 | 00:22:47
21.1 C
София

Спират полетите по линията София – Скопие

Компанията спира и резервациите за Тирана

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Българската авиокомпания “Gullivair” спря резервациите за полетите по линията София – Скопие и билети за тази дестинация вече не могат да бъдат закупени. Засега не е ясно дали полетите се отменят окончателно. NewsONE изпрати запитване до тях, но все още нямаме тяхната позиция. В същото време компанията спира и резервациите за Тирана, от 14 май. Двете държави бяха единствените чужди дестинации на авиопревозвача. 

Според македонски медии полетите се осъществяват със 7-8 пътници, а е имало случаи, когато са борда е имало само двама-трима души, по-малко от екипажа.

Първият полет на новооткритата редовна въздушна линия по маршрута София – Скопие – София беше открит на 26 март 2022 г. след дипломатически усилия, като беше съобщено, че авиопревозвачът ще извършва полети два пъти седмично – в събота и в понеделник.

В миналото въздушната линия София – Скопие просъществува за кратко и беше закрита през 2010 г. поради финансова нерентабилност.

- Реклама -spot_imgspot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук