fbpx
31.5 C
София
8 август 2022 | понеделник | 19:30

Софийската филхармония с 50% отстъпка от цената на билетите

Промоцията е за всички концерти до края на годината

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Софийската филхармония намалява цената на билетите си, за да компенсира стойността на бързия тест за Ковид-19. Това обявяват от културната институция и добавят, че уважават избора на всеки човек и не делят своята публика на ваксинирани и неваксинирани.

От 22 октомври до 22 ноември билетите за концертите на един от най-добрите симфонични оркестри у нас ще се продават с 50% намаление.

Филхармониците уточняват, че възможно най-ниската им цена е 10 лв. Те информират още, че промоцията важи за всички събития на състава до 31 декември и припомнят, че достъпът до концертите в зала “България” става само с валиден “зелен” сертификат.

- РЕКЛАМА -spot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here