fbpx
18.8 C
София
13 август 2022 | събота | 19:54

Работник на ВМЗ Сопот загина при инцидент

Мъжът е преминавал през ежедневен инструктаж

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Служител на ВМЗ Сопот е загинал при инцидент тази сутрин, става ясно от съобщение на изпълнителния директор на завода.

Изпълнителният директор на предприятието Иван Иванов посочи като причината за възникване на тежкия инцидент “грубо нарушение на правилата за безопасен труд”.

“Мъжът се качва на телфер (съоръжение с повишена опасност), за да избърше конденз от изпаренията на ваните, без да спре тока и това води до фаталния инцидент”, заяви Иванов. 

Младия мъж е бил галванизатор цианови вани в 241 цех. Той е работел в завода от 3 май тази година и по думите на прекия му началник е бил изключително добър служител, бързо навлязъл в спецификата на работата. Преминал е първоначален инструктаж, ежедневен инструктаж, включително и тази сутрин, посочиха от завода.

- РЕКЛАМА -spot_img
Тоня Стоянович
Тоня Стояновичhttp://www.newsone.bg
Тоня Стоянович работи като журналист повече от 20 години. Първите си стъпки в бранша прави под ръководството на Томислав Русев, като спортен репортер. Споделя, че никога няма да забрави първия си урок, а именно правилото ,че няма лош отговор ,а лошо зададен въпрос. В последната година от следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ записва втора специалност спортна журналистика. Почти 10 години отразява състезания от моторните спортове, волейбол, борба и др. Завършва магистратура “Електронни медии“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2013 година работи като репортер,редактор и водещ в политическите новини в телевизия. В живота и в работата си винаги си напомня думите на италиански поет Данте Алигиери, че „Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет.“
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img