30.11.2022 | сряда | 03:42

След сигнал на NewsOne: Възстановиха табелата на ценностите в Банкя

Публикувано:

Сподели поста:

Възстановена е табелата на ценностите в град Банкя. Това обяви за NewsOne кметът на района Рангел Марков, който на 13-ти ноември беше сигнализиран за проблема от медията ни.

Кметът на Банкя пред NewsOne: Ще поправим табелата на ценностите | NewsONE

Той коментира, че вандализмът като „забавление“ отдавна не е изненада за повечето хора в населеното място.

„Този път той се прицели съвсем символично в табелата на ценностите, дарена от СУ „Цар Симеон Велики“, разположена до детската площадка в парк „Кестените“. Явно тези ценности са в разрез с моралния облик на онези, които не се посвениха да счупят чистите детски послания на учениците от училище „Цар Симеон Велики“, коментира той.

Вандали изпотрошиха арт инсталация на училище в Банкя | NewsONE

Кметът каза, че табелата е възстановена от децата от училището. Благодарение на тях тя отново грейна в разноцветните си багри и човечни послания.

Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
София
облачно
3.4 ° C
4.5 °
2.8 °
90 %
2.6kmh
100 %
ср
3 °
чт
3 °
пт
5 °
сб
8 °
нд
5 °

Прочети още

СРП се самосезира по повод информация за проявеното насилие спрямо Диана Димитрова

СРП се самосезира по повод информация за проявеното насилие спрямо Диана Димитрова

Родната актриса Диана Димитрова е била бита и заплашвана

Родната актриса Диана Димитрова е била бита и заплашвана

Нитова към Донев: Имате ли информация за областния управител на Хасково и връзката му с голям контрабанден внос от Турция

По-късно през деня областният управител е подал оставка „През последните дни българското общество бе занимавано с медийна информация за...

На кръгла маса леви политически формации поставиха начало на съвместна работа

В рамките на кръгла маса под наслов "Лява България - идеи, политики, единение" представители на леви формации в...