-0.5 C
София
петък | 03.12.2021 | 07:02:09
-0.5 C
София
петък | 03.12.2021 | 07:02:09

След сигнал на NewsOne: Възстановиха табелата на ценностите в Банкя

Това се случи в рамките на пет дни

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Възстановена е табелата на ценностите в град Банкя. Това обяви за NewsOne кметът на района Рангел Марков, който на 13-ти ноември беше сигнализиран за проблема от медията ни.

Кметът на Банкя пред NewsOne: Ще поправим табелата на ценностите | NewsONE

Той коментира, че вандализмът като “забавление” отдавна не е изненада за повечето хора в населеното място.

“Този път той се прицели съвсем символично в табелата на ценностите, дарена от СУ “Цар Симеон Велики”, разположена до детската площадка в парк “Кестените”. Явно тези ценности са в разрез с моралния облик на онези, които не се посвениха да счупят чистите детски послания на учениците от училище “Цар Симеон Велики”, коментира той.

Вандали изпотрошиха арт инсталация на училище в Банкя | NewsONE

Кметът каза, че табелата е възстановена от децата от училището. Благодарение на тях тя отново грейна в разноцветните си багри и човечни послания.

- Реклама -spot_imgspot_img
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук