fbpx
24.1 C
София
12 август 2022 | петък | 12:15

След 10 години възстановиха осветлението при бар “Шишарка”

Очаква се да заработи и осветлението по ул. "Преки път"

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

След 10 г. угасналите лампи при бар “Шишарка” в Княжево светнаха. Това се случи по инициатива на район “Витоша”, които поставиха нови стълбове и осветителни тела.

“Те са 14 петметрови стълба, поставени между улиците “проф. Николай Державин” и “Явор”. Осветената алея минава през княжевската борова гора”, обясни за NewsOne зам.-кметът Кънчо Кънев.

Той обяви още, че вече е изградено и осветление по ул. “Преки път”, от ул. “Кота 1050” до бул. “Ал. Пушкин”.

“Стълбовете са вдигнати. Изградена е електрическа мрежа. Само осветителните тела се чакат да бъдат сложени”, уточни той и добави, че това ще се случи до края на седмицата.

- РЕКЛАМА -spot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img