fbpx
26.8 C
София
15 август 2022 | понеделник | 18:26

Слави Трифонов пожела на Петков и Василев да се задавят с власт

Всички депутати от ИТН получавали телефонни обаждания от премиера в оставка и номинирания за министър-председател

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Шоуменът и лидер на “Има такъв народ” Слави Трифонов пожела на Кирил Петков и Асен Василев да се задавят с власт. Причината за гневния изблик са непрестанни обаждания от страна на премиера в оставка и кандидат-премиера на “Продължаваме промяната” към депутати към неговата партия.

“Кирил Петков и Асен Василев звънят на всички депутати от “Има такъв народ”. И като казвам на всички – имам предвид наистина на всички. И им обясняват по телефона колко лош съм аз, колко добри и морални хора са те. Разбира се, с цел да ги убедят да гласуват за новото предложение за правителство с министър-председател Асен Василев”, пише Трифонов в официалната си страница във “Фейсбук”.

“Аз в последните 30 години съвременна история на политическия живот за такова нещо не съм чувал. Нито в България, нито по света. Жаждата за власт е позната на историята. Явно човек е така устроен, че този стремеж да властваш над другите е брутален. Но аз го виждам за пръв път. Това, което правят Кирил Петков и Асен Василев явно не е незаконно, но чисто в човешки план е просто отвратително. Според мен нищо не е на всяка цена, освен грижата за семейството и хората, които обичаш. Но ако властта за един човек е на всяка цена, значи този човек е сбъркан и вреден за всички останали. Кирил Петков и Асен Василев, искрено ви пожелавам да се задавите с власт”, завършва постът на Слави в социалната мрежа.

- РЕКЛАМА -spot_img
Нели Ставрева
Нели Ставреваhttp://www.newsone.bg
Журналист с дългогодишен опит в печатни и електронни издания. Дипломиран журналист в “Университета за Национално и световно стопанство”. Работила е като редактор и продуцент във водещи български масмедии.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img