fbpx
26.8 C
София
19 август 2022 | петък | 13:14

Слави Трифонов: Локвата на “Капитан Андреево” е моя и съм я присвоил чрез корупция

Тя се долива редовно с минерална вода и така има основание да се взимат повече пари, заяви лидерът на ИТН

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Локвата на “Капитан Андреево” е моя. Води се държавна, но моята корумпираност е достигнала такива граници, че аз направо съм я присвоил. Това написа подигравателно ръководителят на “Има такъв народ” Слави Трифонов във “Фейсбук” профила си.

“Господин Рашков, току–що изтекоха 24 часа от моите самопризнания, че съм мафиот и ръководител на организирана престъпна група “Седем-осми”. Най-официално дадох информация, че сведения за моята престъпна дейност имат министър-председателят в оставка Кирил Петков и говорителят на кабинета Лена Бориславова. Те също не са търсени за разпит, за да докажат моите твърдения”, написа Трифонов.

Той заяви, че преди Петков и Бориславова са говорили непрекъснато  в публичното пространство какъв мафиот е, а сега мълчат.

“Господин Рашков, това че не съм извикан за разпит ме кара да си мисля, че над организираната престъпност в България има чадър, институциите не работят и дори мафиот, който публично си признава, че е мафиот, е оставен да се шляе по улиците на София”, заяви той.

“Локвата на “Капитан Андреево”, през която минават колите, влизащи в България, е по-специална и по-скъпа. Тя се долива редовно с минерална вода и така има основание да се взимат повече пари”, каза лидерът на ИТН.

Парите се разпределят, като се оставят само 20% от таксите на държавата, а 80% се прибират в джоба, допълни Слави Трифонов.

“Господин Рашков, натрупал съм много пари, държа ги кеш вкъщи в “мазътъ”. Вече има три палета, мазето е малко, парите се трупат, а Вие не идвате. Ако дойдете да ме арестувате, ще може логично да конфискувате огромната сума пари. Тя ще е абсолютното доказателство за моите престъпления”, призна той.  

Доказателства за това, че локвата на “Капитан Андреево” е собственост на Трифонов имат следните лица: Иван Христанов – заместник-министър на земеделието, Росен Костурков – депутат от ПП, Кирил Петков – министър-председател в оставка, Лена Бориславова – говорител на кабинета и Константин Вълков – журналист в “Дарик Радио”, посочи Трифонов.

Той заяви, че ако тези лица бъдат извикани, те ще дадат ясна и точна информация за неговата престъпна дейност на “Капитан Андреево”.

“Господин Рашков, вие сте стожер на борбата с корупцията и вярвам, че ще обърнете внимание на моя граждански сигнал, който всъщност е самопризнание”, завърши лидерът на ИТН.

- РЕКЛАМА -spot_img
Петър Копринков
Петър Копринковhttp://www.newsone.bg
Петър Копринков е журналист в информационния сайт NewsONE. Той е студент по Журналистика в Софийския университет “Св. Климент Охридски”. Има опит като стажант в БНР и като автор на материали в спортната секция на bTV.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img