fbpx
18.8 C
София
5 юли 2022 | вторник | 05:20

Слави Трифонов: Купиха наши депутати (ВИДЕО)

В групата на Трифонов в парламента така ще останат 13 депутати

- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img
- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img

Лидерът на “Има такъв народ” Слави Трифонов обяви, че има информация, че парламентарната му група ще се разцепи и част от нея ще подкрепи лидерите на “Продължаваме промяната” Кирил Петков и Асен Василев. Трифонов направи изявлението си в профила си във “Фейсбук”.

В публикацията си партийният лидер изразява убеждение, че народните представители, които застават на страната на премиера Петков цитирам – “най-вероятно са купени с пари и постове. То ще се види и кой какъв ще стане”.

Трифонов прогнозира, че напускащите го депутати ще “изговорят купища лъжи и измислици”, за да оправдаят решението си “и да успокоят гузната си съвест”. В публикацията лидера на ИТН пише още :

“В крайна сметка, за мен властта може да не е самоцел, но за други явно е.”
По предварителна информация осемте депутати организирани от подалия оставка спортен министър Радостин Василев, ще напуснат “Има такъв народ” в парламента. Те ще излязат от групата и ще очакват оферти за партньорство. Това са Виктория Василева, Николай Радулов, Светлин Стоянов, Иво Атанасов, Ивайло Христов, Деян Петков, Христинка Иванова, Георги Георгиев.

В групата на Трифонов в парламента така ще останат 13 депутати, колкото са хората и на “Възраждане”.

- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img
Тоня Стоянович
Тоня Стояновичhttp://www.newsone.bg
Тоня Стоянович работи като журналист повече от 20 години. Първите си стъпки в бранша прави под ръководството на Томислав Русев, като спортен репортер. Споделя, че никога няма да забрави първия си урок, а именно правилото ,че няма лош отговор ,а лошо зададен въпрос. В последната година от следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ записва втора специалност спортна журналистика. Почти 10 години отразява състезания от моторните спортове, волейбол, борба и др. Завършва магистратура “Електронни медии“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2013 година работи като репортер,редактор и водещ в политическите новини в телевизия. В живота и в работата си винаги си напомня думите на италиански поет Данте Алигиери, че „Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет.“
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here