fbpx
23 C
София
20 август 2022 | събота | 01:03

Слави Трифонов коментира правителството и съветва министрите си във “Фейсбук”

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Лидерът на “Има такъв народ” Слави Трифонов коментира новото правителство и даде съвети на министрите, излъчени от неговата партия. Той направи това в личния си профил в социалната мрежа “Фейсбук”.

“От днес вече има редовно правителство. Аз подписах коалиционното споразумение и мога да ви уверя, че не съм участвал в никакви пазарлъци”, увери той.


Трифонов добави, че от самото начало ИТН са заявили, че ще направят всичко възможно да има правителство.

“В последния месец, основното което правихме аз и моите колеги, беше да направим всичко възможно правителството да съществува, а не да даваме интервюта и да си чешем езиците в подпомагане създаването на слухове”, написа биншияг телевизионен водещ.

Той обясни какво точно са правили като стъпки през последните седмици.

“Нашите експерти участваха в онлайн излъчваните разговори, след което господата Кирил Петков и Асен Василев ни предложиха четири министерства, в които ние да участваме, ние се съгласихме и така наречените “преговори” приключиха за една минута”, разясни той и подчерта, че казва това по този начин, защото истината е такава.

Според него подкрепата им за това правителство трябва да изглежда точно така – спокойно, хладнокръвно, професионално, експертно, без много приказки, а с ясни действия.

Трифонов се обърна със съвет към четиримата министри, излъчени от “Има такъв народ”.

“Уважаеми колеги, помислете дали не е добре да имате един ден от седмицата, препоръчвам ви почивен ден – събота или неделя, и този ден да бъде отворен да се срещате с българските граждани във вашето министерство, да се срещате с всеки български гражданин, който пожелае да се види с вас, защото вие сте министри на всички и не трябва да се криете зад дебелите стени на министерствата си”, посъветва ги Трифонов.

Според него министрите трябва всяка седмица да дават брифинги за медиите, на които да отговарят на журналистически въпроси.

“Защото трябва да носите отговорност за действията си публично. Ще бъда много щастлив, ако и други министри от правителството разсъждават и приемат тези идеи”, завършва той.

- РЕКЛАМА -spot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img