fbpx
25.8 C
София
11 август 2022 | четвъртък | 17:45

Слави Трифонов: Христо Иванов няма чувство за срам, не се притеснява да бъде лицемерен

В петък отказах ИТН да бъде изтривалка за такива като Христо Иванов, заяви Трифонов

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Съпредседателят на “Демократична България” не притежава чувство за срам. Такива като него не се притесняват да бъдат лицемерни. Това написа в своя “фейсбук” профил, лидерът на “Има такъв народ” Слави Трифонов.

“В петък, без да знае, че камерите и микрофоните в парламента работят, обясни на съпартийците си отношението към мен и към “Има такъв народ”. От неговите думи ми стана ясно, че аз, колегите от “Има такъв народ” и хората гласували за нас сме втора ръка хора. Нас ни приемат с отвращение, за да има коалиция. Ние трябва да се съгласяваме с всичко, което казват другите три партии, не трябва да имаме министри, не трябва да казваме колко некадърно и неадекватно е дадено решение, колко нефелен и конституционно неиздържан е даден законопроект. Трябва да си мълчим и да правим, каквото ни кажат, защото иначе ще ни обвинят, че сме с ГЕРБ и ДПС и край с нас”, написа Трифонов.

Той припомни, че в петък е отказал “Има такъв народ” да бъде изтривалка за такива като Христо Иванов.

“И днес в някакво интервю същият – Христо Иванов казал какво като Слави Трифонов видял някакво лицемерие. По думите му, след нови избори лицемерието в българската политика нямало да изчезне и аз нямало да я излекувам от него. И видите ли – важно било да управляваме тази страна. А пък ако ще да е с лицемерие. Така ли? Ами, аз не мисля така. Смятам, че да си лицемерен е обидно за хората, които гласуват за теб. А и въобще. Да си лицемерен значи да се опитваш да лъжеш красиво”, добави той.

Слави Трифонов коментира, че съпредседателят на ДБ Христо Иванов не се притеснява да бъде лицемерен и да се мисли за нещо повече от другите.

“По незнайно какви причини обаче аз не съм като тях и честно да ви кажа – това много ме радва”, завърши Трифонов.

- РЕКЛАМА -spot_img
Петър Копринков
Петър Копринковhttp://www.newsone.bg
Петър Копринков е журналист в информационния сайт NewsONE. Той е студент по Журналистика в Софийския университет “Св. Климент Охридски”. Има опит като стажант в БНР и като автор на материали в спортната секция на bTV.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img