fbpx
24.1 C
София
12 август 2022 | петък | 12:45

Слави Трифонов: Аз съм мафиот, арестувайте ме

Той посочи, че доказателства за "престъпленията му" има навсякъде и е готов да бъде разпитан

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Аз съм мафиот, написа иронично ръководителят на “Има такъв народ” Слави Трифонов във “Фейсбук” профила си. В публикацията си той заяви, че е участвал в няколко мафиотски организации като “Ку-ку”, “Каналето”, “Хъшове”, “Шоуто на Слави” и оттам е взимал своите “мръсни пари”.

“В момента взимам парични средства от себе си. Това е върхът на корупцията – аз съм мафиот, който сам си плаща, защото сам се изнудва и сам рекетира себе си. Правя това признание, защото прекрасно осъзнах, че не мога да се скрия”, споделя Трифонов.

Той се обърна към министъра на вътрешните работи в оставка Бойко Рашков и заяви, че доказателства за мафиотските му действия имат всички български граждани, “Гугъл”, “Уикипедия”, но най-вече министър-председателят в оставка Кирил Петков и говорителят на кабинета Лена Бориславова.

Слави Трифонов подкани Рашков да извика на разпит всички посочени от него лица, за да се съберат доказателства и след това по смисъла на закона да го арестуват.

“Г-н министър в оставка, вие ще имате моите признания, информациите от разпитите, които ще проведете, и най-логичното следствие на всичко това е да бъда арестуван, осъден и вкаран в затвора до края на жалкия си живот”, допълва лидерът на ИТН.

Трифонов се обърна отново към министъра на вътрешните работи и му заяви, че има достатъчно власт и без да е председател на КПКОНПИ, да го разкрие и арестува.

“Не може непрекъснато да има твърдения, че аз съм мафиот, а Вие да не правите нищо. Това започва да става подозрително, ще вземат да ме обвинят във връзки с “Продължаваме промяната”. Затова ме арестувайте поне за 24 часа”, завършва той.

- РЕКЛАМА -spot_img
Петър Копринков
Петър Копринковhttp://www.newsone.bg
Петър Копринков е журналист в информационния сайт NewsONE. Той е студент по Журналистика в Софийския университет “Св. Климент Охридски”. Има опит като стажант в БНР и като автор на материали в спортната секция на bTV.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img