fbpx
31.5 C
София
8 август 2022 | понеделник | 20:37

Скандален клип на полицайката Симона разбуни мрежите (Видео)

Във видеото тя върти белезници, говори за мутри и шефове

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Видеоклип на полицайката Симона Радева, за която се твърди, че е помогнала на Георги Семерджиев да се укрие, предизвика противоречеви реакции в социалните мрежи.

Във видеото Симона върти в ръката си белезници и рапира:

“- Ало, добър вечер, шефа се обажда! Събери борците, че един досажда.

– Тъй вярно шефке, слушам веднага. Кажи как го искаш?

– Вързан без крака”.

Видеото вижте ТУК

По-рано днес Радева публикува пост в официалния си профил във Фейсбук, в който заяви, че всички позволили си да я заплашнат, ще си “сърбат попарата”.

„Надявам се в най-скоро време истината да излезне наяве! След което всички да си сърбате попарата от написаното по мой адрес, без дори да сте запознати и да сте видяли нещо с очите си! Както и тези със заплахите към мен за живота и здравето ми, ще си понесете последствията! Никой от вас не е съдия, за да съди, още повече, когато не е видял и не знае какво се е случило! Бъдете живи и здрави всички „злобни човечета“ и се събудите малко, абстрахирайки се от статии, които всеки един може да напише и да раздухва! Спете спокойни вие и дано вашата съвест и чиста, когато заплашвате и се заканвате да отнемате нечии живот заради слухове! На мен съвестта ми е чиста!“, пише Радева във Фейсбук.

В ранния следобед стана ясно, че Симона Радева е закрила профила си в социалната мрежа.

- РЕКЛАМА -spot_img
Нели Ставрева
Нели Ставреваhttp://www.newsone.bg
Журналист с дългогодишен опит в печатни и електронни издания. Дипломиран журналист в “Университета за Национално и световно стопанство”. Работила е като редактор и продуцент във водещи български масмедии.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here