4.9 C
София
събота | 04.12.2021 | 12:54:04
4.9 C
София
събота | 04.12.2021 | 12:54:04

“Сиела Норма” спечели за втори път обществена поръчка за доставка на машини за изборите

В хода на договарянето и двете фирми са намалили предварително обявените цени в офертите

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Обществената поръчка за доставка на допълнителните 1 600 машини и 2 000 флаш памети за предстоящите избори спечели „Сиела Норма“, съобщават от Централната избирателна комисия (ЦИК). Това е втора обществена поръчка, която печели фирмата за доставка на машини.

Оттам посочват, че офертата на компанията е икономически най-изгодна. Вторият участник в процедурата, с който Комисията също е преговаряла, е била „Информационно обслужване“ АД.

В хода на договарянето и двете фирми са намалили предварително обявените цени в офертите. Това означава, че сумата, която ще се плати от Комисията, ще е по-малка от определената от над 8,6 милиона лева без ДДС.

- Реклама -spot_imgspot_img
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук