fbpx
16.8 C
София
неделя | 29.05.2022 | 02:10:20
неделя | 29.05.2022 | 02:10:20
16.8 C
София

Шествие в подкрепа на Украйна (ВИДЕО)

Демонстрацията срещу руската агресия започва в София в 18:30 часа

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Шествие в подкрепа на Украйна ще се проведе тази вечер. Организаторите твърдят, че страната ни не може да остане неутрална и настояват да се изпрати военна помощ на Украйна.  Те посочват, че след почти два месеца военни действия българското правителство  все още няма ясна позиция. Демонстрантите ще се съберат пред президентството и от там ще се придвижат към Орлов мост. 

Организаторите на шествието в подкрепа на Украйна, още веднъж посочиха колко са шокирани от всичко, което научават за извършеното от руската армия в  редица украински градове  през последните седмици.

- Реклама -spot_imgspot_img
Тоня Стоянович
Тоня Стояновичhttp://www.newsone.bg
Тоня Стоянович работи като журналист повече от 20 години. Първите си стъпки в бранша прави под ръководството на Томислав Русев, като спортен репортер. Споделя, че никога няма да забрави първия си урок, а именно правилото ,че няма лош отговор ,а лошо зададен въпрос. В последната година от следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ записва втора специалност спортна журналистика. Почти 10 години отразява състезания от моторните спортове, волейбол, борба и др. Завършва магистратура “Електронни медии“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2013 година работи като репортер,редактор и водещ в политическите новини в телевизия. В живота и в работата си винаги си напомня думите на италиански поет Данте Алигиери, че „Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет.“
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук