fbpx
25.8 C
София
11 август 2022 | четвъртък | 17:37

Сергей Станишев: БСП се показа като коректен коалиционен партньор на ”Продължаваме Промяната”

В това правителство имаше заложени няколко основополагащи дефекта, заяви той

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

БСП се показа като коректен коалиционен партньор към “Продължаваме Промяната”, защото ПП не бяха коректни към левицата, заяви председателят на Партията на европейските социалисти Сергей Станишев.

Според него от партията на Кирил Петков и Асен Василев “съзнателно” са закопавали ” БСП. Станишев коментира, че има риск на предстоящите избори да се получи сблъсък между ГЕРБ-СДС и “Продължаваме промяната”.

Той заяви, че на всички избори е най-важно кои са първите две политически партии. 

“Най-големият риск е дали ще можем да се справим като партия, да измислим наша алтернатива”, посочи Станишев.

Сергей Станишев коментира, че в това правителство е имало заложени няколко основополагащи дефекта, които са довели до неговия ранен крах.

Той отбеляза, че нито един от спорните въпроси между партиите в коалицията не е бил залегнал в програмата за управление, което е довело до това, че когато са се сблъсквали с всяка противоречива теза в хода на управление, е възниквала криза.

Станишев заяви, че това е довело до голямо напрежение между партиите и допълни, че ако не се уважават лидерите на партиите, се получава това, което се е случило.

- РЕКЛАМА -spot_img
София-Никол Николова
София-Никол Николоваhttp://www.newsone.bg
София-Никол Николова има опит като репортер в информационна агенция. Работила е и в сферата на рекламата. Обучава се в бакалавърска програма “Връзки с общественноста” на СУ „Св. Климент Охридски“. Обича да пътува и се занимава със спортно катерене.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img