fbpx
27.8 C
София
9 август 2022 | вторник | 14:49

СЕМ изслуша всички кандидати

Вчера СЕМ изслуша  първите четирима претенденти - журналистите Сашо Диков, Сашо Йовков и Василена Матакева и юриста Ирина Величкова

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Съвета за електронни медии продължи  и днес  с изслушванията на кандидатите за генерален директор на Българската национална телевизия (БНТ). В надпреварата участват осем кандидати.

Окончателният избор за поста ще бъде в сряда.

Днес ще бъде представянето на останалите четирима – на настоящия генерален директор на БНТ Емил Кошлуков, на бившия шеф на новините и актуалните предавания на Би Ти Ви Венелин Петков, на директора на Радио Кърджали Красимир Ангелов и доц. Светлана Божилова от Факултета по журналистика и масова комуникация на Софийския университет.

Вчера СЕМ изслуша  първите четирима претенденти – журналистите Сашо Диков, Сашо Йовков и Василена Матакева и юриста Ирина Величкова.

- РЕКЛАМА -spot_img
Иван Петрински
Иван Петринскиhttp://www.newsone.bg
Иван Петрински е журналист с дългогодишен опит като редактор и автор и основател на печатни и електронни медии. Дългогодишен кореспондент и коментатор по темата за гръцката криза за български телевизии и радиостанции. Създател, главен редактор и автор в медии за българите в чужбина. Участник в множество международни медийни срещи. Човек с голям опит в комуникацията с българската диаспора и проблемите, свързани с битието на нашите сънародници зад граница.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here